sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tämä on sinulle


jolla on rajoittuneen mielen rajat ylittäviä kokemuksia. Tämä on sinulle joka kaipaat muutosta. Tämä on sinulle joka olet huomannut, että muutos on jo alkanut.

Paikka: Kirjasto 10, ryhmätyöhuone, Elielinaukio 2 G
Aika: 19.9. ja 3.10. klo 15–18.

3 kommenttia:

MustaOmega kirjoitti...

Kiitos, olen tulossa!
- Leila

Jarmo67 kirjoitti...

Terve!

Mietin, että vois vaikka tullakkin tuonne kokoontumiseen, mut saas nähdä tarkemmin sitten lähempänä. En tiedä kiinnostaisko tavata jotain joka sanoo toisten mieltä rajoittuneeksi. Saisko kysästä että mistäs sulla auktoriteetti sellaiseen tulee? Kun tuollasia arvioita laukoo niin eipä sitä taida itse olla sen rajoittumattomampi.

Itse oon pitkään harjoittanut buddhalaisuutta ja perehtynyt siihen. Tiiätkö nää sun jutut kyllä on kyllä sellaista buddhalaisuuden alkeita. Buddhalaisuudessa on se mistä lähetään niinku liikkeelle se ajatukseton ja ykseyden tila. Siis sitä kokemusta sitten meditoidaan että se vahvistuu.

Toisaalta buddhalaisuudessa on sellane ero näihin sun juttuihis, että se menee vähän niinku pitemmälle vielä vois sanoa. Siinä ei siis niinku jumiteta mihkään tilaan vaan sisällytetään sitten kaikki siihen kokemukseen. Kaikki kun on samaa mieltä. Sulla ku tuntuis olevan vaan se toinen puoli tärkeempi eikä sit kokonaisuus. Tarkotan että buddhalaisittain ei oo mitään mikä ei ois buddha. Kaikki on buddha. Siks ei takerruta mihkään tiettyy tilaan vaan esimerkiksi ajatuksetkin on osa sitä samaa mieltä kun ykseyski tai mitkä tahansa muutkin jutut. Ootko muuten koskaan tutustunut buddhalaisuuteen? Miltäs tälläset jutut kuulostas?

Ehkäpä tapaamme vielä! :)

MustaOmega kirjoitti...

Pakko vastata sinulle Jarmo67:
Olisit ollut kyllä tervetullut tapaamiseen!

Epäluulonsa on pakko kohdata, jos mielii niistä päästä yli...

Tulepa seuraavaan tapaamiseen - ja hämmästy.