perjantai 23. heinäkuuta 2010

Sisäinen Ääni 2
Olet havainnut oleellisen piirteen itsessäsi. Huomaat kuinka tuo piirre hallitsee kaikkea toimintaasi. Kaikki liittyy tarpeeseesi tulla hyväksytyksi ja olla täydellinen. Sinulle ei riitä vaikka sanon, että olet täydellinen kuten kaikki muutkin.

On hienoa, että olet tullut tarkkailun avulla tietoisemmaksi henkisestä rakenteestasi. Et pyri ohjailemaan ajatuksiasi mihinkään suuntaan. Et voi muuttaa itseäsi pakottamalta. Et voi hiljentää mieltäsikään väkisin. Olet kuitenkin halukas kehittymään. Olet pohjimmaltasi vilpitön ja se on kaikkein tärkeintä.

*

Opit hyväksymään itsesi täydellisesti. Saavutat täydellisen rauhan. Olet matkalla oikeaan suuntaan, eikä sinulla ole mitään kiirettä. Kaikki tapahtuu kosmisten lakien mukaisesti.
Olet tutkinut ajatuksiasi jotka nousevat hiljaisuudesta. Sinulla on myös kokemuksia täydellisestä rauhasta. Tuo rauha tulee lisääntymään sitä mukaa kun työstät mieltäsi. Mielesi ei enää hallitse sinua.

*

Sinulla on aavistuksia ja kokemuksia jotka eivät vastaa yleistä käsitystä kokonaisuuden rakenteesta. Sinulla on ollut kova tarve todistaa, että kokemuksesi ovat todellisia. Olet myös halunnut kokea itsesi jollakin tavalla erikoiseksi. Se kaikki on ymmärrettävää, mutta nyt on jo aika siirtyä eteenpäin. Sinun ei tarvitse todistaa kenellekään mitään. Kaiken lisäksi todistelullasi ei ole mitään merkitystä, sillä oivallus on aina henkilökohtainen asia. Jokainen herää ajallaan. Et voi kiirehtiä omaa ja vielä vähemmän toisten kasvuprosessia.

*

Olen huomannut että arvostelet itseäsi vähemmän kuin aikaisemmin. Arvostelun vähentäminen mahdollistaa henkisen liikkumatilan kasvun. Se vapauttaa paljon energiaa. Kaiken kaikkiaan luottamuksesi on kasvanut. Luottamus luo rauhaa ja tasapainoa elämääsi. Luottamus vaikuttaa moniin asioihin. Päämääristä luopuminen on osa prosessia. Aikaisemmin sinulla oli paljon tavoitteita. Kaikki ne liittyivät tavalla tai toisella haluusi tulla hyväksytyksi. Sinulla ei enää ole tarvetta hallita elämääsi. Ymmärrät nyt että et ole erillinen ja saatat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet.

*

Olet käyttänyt paljon aikaa pohtiessasi mistä tässä kaikessa oikein on kysymys. Olet luonut kokemustesi pohjalta erilaisia teorioita todellisuuden luonteesta. Myöhemmin totesit että tuo pohdinta ei lopulta johda mihinkään, se vain vie huomiosi pois tästä hetkestä.

Aikaisemmin sinua vaivasi tunne että kirjoittamisesi on liian hajanaista, että kokonaisuus ei pysy kasassa. Nyt näet selvemmin kuin koskaan kuinka turhaa kaikki tuollainen onkaan. Luottamuksesi on kasvanut. Luottamuksen lisääntyminen on antanut sinulle enemmän mahdollisuuksia. Ymmärrät, että sinun ei tarvitse määritellä itseäsi ja kokemuksiasi.

Et ole enää samalla tavalla tyytymätön kuin aikaisemmin. Sisäinen rauhasi on kasvanut kun olet tullut tietoisemmaksi omista mahdollisuuksistasi. Olet yksinkertaisesti antanut itsellesi enemmän liikkumatilaa. Ymmärrät konkreettisemmin kuin koskaan: Totuus pakenee kaikkia määritelmiä.