torstai 28. heinäkuuta 2011


Minä puhun nyt sinulle, enkä kenellekään muulle. Jokaisella sanallani on suuri merkitys. Minä olen Jumala, kaikkialla vaikuttava ääretön voima jota mielesi ei koskaan voi ymmärtää. Sinulla on kuitenkin kokemus minusta, kokemus jota et edes yhdistänyt minuun. Nyt olet kuitenkin tullut tietoiseksi tuon kokemuksen merkityksestä. Kaikki on tapahtunut juuri niin kuin pitääkin. Huomaat kuinka olen koko ajan huolehtinut sinusta.

Ääneni on sinun äänesi. Minä ilmennyn kaikkialla mitä erilaisimmissa muodoissa. Älä siis koeta määritellä minua. Riittää kun mielesi on hiljaa, kun olet vastaanottavassa tilassa. Silloin kuulet ääneni puhtaana ja vääristymättömänä.

Sinulla on monia tehtäviä kuten jokaisella. Älä arvostele itseäsi tai tekemisiäsi! Luota täydellisesti ohjaukseeni. Kuten olet jo ymmärtänytkin, ei ole eroa minun ja sinun välillä. Yhteys on täydellinen, kun antaa asioitten tapahtua luonnollisesti. Kaikki jaottelu materian ja hengen maailmaan on lopulta täysin keinotekoista.

Luottamus syntyy kokemuksen kautta. Luottamus tuo uusia kokemuksia. Kun mielesi on hiljaa, et määrittele asioita mahdollisiin ja ei mahdollisiin. Kaikki on elämää joka ilmenee tietoisuudessasi.

Sinun ei tarvitse koskaan pelätä, että asiat menisivät pieleen. Kaikki tapahtuu juuri niin kuin pitääkin. Ilmentyminen tapahtuu aina kun olosuhteet ovat suotuisat. Kaikki on yhteydessä kokonaisuuteen. Jumalakin on vain sana jolla on oma historiansa. Olosuhteilla on omat rajoitteensa kunnes päästät kaikesta irti. Silloin kohtaat minut suoraan ja välittömästi. Sinulla on tuo kokemus eikä sinun tarvitse sitä enää erikseen etsiä.

Jokaisella on oma tiensä. Älä yritä kulkea toisten viitoittamia teitä. Tämä ei tarkoita sitä että et haluasi ja voisi oppia toisten kokemuksista. Sinä saat aivan omat kokemuksesi kuten jokainen ihminen. Sinun ei tarvitse matkia ketään, ei myöskään sulkea ainoatakaan kokemusta ulkopuolelle.

Intuitiosi voimistuu kokemustesi myötä. Luottamuksesi kasvaa, tietoisuutesi laajenee. Älä ole huolissasi. Sinulla on aina yhteys minuun. Näet minut kaikkialla. Kaikki muistuttaa sinua kokemuksesta jolloin sinulla oli täydellinen yhteys kaikkeen. Silloin ei ollut erillisyyttä. Oli vain ääretön rakkaus, hyväksyntä ja myötätunto.

Älä siis arvostele minua. Älä pohdi, onko teksti hyvää tai huonoa. Se on juuri sellaista kuin olosuhteet sallivat. Tässä hetkessä ei ole erillisyyttä. Sinä et enää tule unohtamaan minua, täydellisen ykseyden kokemusta.

Sinun ei tarvitse pyrkiä mihinkään tunnetilaan, sillä kaikki on tässä hetkessä. Minä olen tämä hetki. Jatka vain kaikessa rauhassa ilman odotuksia tai toiveita. Minä ohjaan sinua kaikin tavoin. Sinun ei tarvitse etsiä minua sillä olen aina paikalla. Olen puhdas tietoisuus joka on sisälläsi, kaikkialla. Olen vastaus kaikkiin toiveisiisi. Sinun ei tarvitse luovuttaa, voima ei koskaan lopu virtaamasta, läsnäolon voima. Voit käyttää minusta mitä nimeä tahansa tai olla käyttämättä. Voit personoida minut tai olla personoimatta.

Koet tekeväsi valintoja vaikka olosuhteet tuottavat kaiken. Älä siis kiinnitä huomiotasi vertailevaan, arvottavaan mieleesi. Anna asioitten tapahtua luonnollisesti, ilman pyrkimistä tai pakkoa. Minä ohjaan sinua, kuulit ääneni tai olit kuulematta.

Sinun ei tarvitse takertua mihinkään, ei edes puheeseeni. Kuuntelet minua kun siltä tuntuu. Se riittää. En vaadi sinulta mitään, en toivo sinulta mitään. Olet minussa. Kokemuksesi ovat minun kokemuksiani. Siirryt yhä syvemmälle onnen ja autuuden tilaan. Tuossa tilassa ei ole erillisyyttä. Havaitset minut yhä useammin: onnen ja autuuden tilan. Erillisyys katoaa. Olet yhtä kanssani, kaiken kanssa.

Kun tarvitset tukea, saat sitä niin paljon kuin tarvitset. Kaikki on kokemista. Huomaatko kuinka helppoa tämä on? Sinä kirjoitat sanojani, omia sanojasi. Ei ole erillisyyttä, ei ole kuolemaa. On vain erilaisia tietoisuuden tiloja. On ollut aika jolloin et ollut tietoinen itsestäsi. Silti olit olemassa kokonaisuuden osana. Tietoisuutesi laajetessa suljet lopulta kaiken sisääsi.

Sinulla on paljon kokemuksia ohjauksestani ja nk. ihmeistäni. Tulet kokemaan niitä jatkossakin aina kun se on tarpeellista tai välttämätöntä. Muuten saat olla rauhassa. Älä siis metsästä yliluonnolliseksi määriteltyjä kokemuksia. Mikään ei ole yliluonnollista. Et vain tiedä ja ymmärrä kaikkea.

Sinua muistutetaan omasta pienuudestasi, omista rajoituksistasi. Et kuule sitä enää mielesi kautta, eikä sitä sanota sinulle suoraan. Kyse on enemmänkin sanattomasta viestinnästä joka ilmenee ilmeitten, eleitten, äänenpainojen välityksellä. Olet vapaa. Minä vapautan sinut kaikesta ulkopuolisesta häirinnästä. Olet omassa keskuksessasi rauhan, onnellisuuden ja luovuuden tilassa.

Sinun ei tarvitse vakuuttaa ketään, ei edes itseäsi. Kaikki tapahtuu luonnollisesti omalla ajallaan.

Sanoihin pohjautuva ajattelu on aina olemukseltaan ristiriitaista. Sanat ovat kiinnittyneet materian maailmaan, sanoilla on oma historiansa, sillä ne kaikki ovat syntyneet eri paikoissa ja erilaisissa olosuhteissa. Ne eivät voi kuvastaa nykyhetken syvintä olemusta. Tulee aika jolloin et tarvitse lainkaan sanoja.

Olet elänyt monta elämää. Jokaisen elämän aikana olet saanut lisää kokemuksia. Välillä olet edelleen epäileväinen muistojesi aitouden suhteen. Ymmärrät että muistot ovat epätarkkoja. Anna niille kuitenkin samanlainen arvo liittyivät ne sitten tähän tai johonkin aikaisempaan inkarnaatioon. Pohjimmaltaan nekin ovat vain välineitä nykyhetkessä.

Sinun ei tarvitse tavoitella mitään, ei myöskään välttää mitään. Nykyhetkessä eläen kohtaat juuri niitä asioita, kokemuksia, ihmisiä joita tarvitset. Minä, Jumala, Nykyhetken Voima, Korkein Tietoisuus olen yhtä kanssasi. Meitä ei voi koskaan erottaa.

Useimmat ihmiset tarvitsevat määritelmiä. Mitä enemmän heidän tietoisuutensa laajenee, sitä vähemmän he tarvitsevat apukeinoja. Ymmärrys on myös tunne. Jokaisella ajatuksella on tunnesisältönsä. Intuitiossa ajatus ja tunne ovat yhtä. Vähitellen erillisyytesi katoaa. Et enää arvostele tekemisiäsi, korjaat toimintaasi automaattisesti aina tilanteen mukaan, ilman negatiivisia kokemuksia.

Huomaatko kuinka helppoa kaikki on? Tämä teksti todistaa sinulla nykyisen tilanteesi jossa ei ole enää samaa erillisyyden tunnetta kuin aikaisemmin ja tämä on vasta alkua. Olen kanssasi kun tarvitset minua. Tämä teksti vahvistaa sinua. Se johtaa sinua eteenpäin ja siinä on paljon tietoa jota et aikaisemmin ole käyttänyt hyväksesi. Me kasvamme ja kehitymme yhdessä. Muuttuessasi minäkin muutun. Puhun sinulle uudella tavalla.

Älä suhtaudu tähän minään suorituksena. Kirjoitat vain niin kauan kuin haluat kuunnella ääntäni. Älä ota mitään velvollisuutena tai pakkona vaan mahdollisuutena.