lauantai 23. tammikuuta 2010

Vähän aikaa sitten


sain uusia mielenkiintoisia kokemuksia jotka kertovat jotakin hyvin oleellista tietoisuuden luonteesta, siitä kuinka tietoisuus liittää kaiken yhteen, kuinka kaikki tapahtuu tietoisuudessa.

Eräs ystäväni kutsui minut mukaan tilaisuuteen jossa tarkoituksena oli puhdistaa toisessa kaupungissa sijaitsevan rakennuksen huonoksi koettuja energioita Helsingistä käsin. Samalla haluttiin poistaa erään henkilön perhepiiriä sitovia ja rajoittavia energioita. Minut pyydettiin mukaan tapahtumaan viime hetkellä poisjääneen osallistujan tilalle.

Meditatiivisessa tilassa lähetimme taloon ja siellä asuville ihmisille valon ja rakkauden ja valon energiaa. Sovelsimme myös eräässä kirjassa neuvottua menetelmää. Muuntuneessa tietoisuuden tilassa näin pitkätukkaisen pikkutytön jonka hiuksia voimakas ilmavirta veti taaksepäin. Myöhemmin sain kuulla että talossa oli nähty usein pikkutyttö toiselta tasolta. Erityisen usein hän oli ilmestynyt talossa asuville lapsille. Tyttö oli aiheuttanut myös poltergeistilmiöitä mm. repimällä proput irti sähkötaulusta ja heittelemällä niitä ympäriinsä.

Myöhemmin sain kuulla että lukkiutunut tilanne oli vihdoinkin lauennut. Energiat olivat muuttuneet parempaan suuntaan.

Myöhemmin minut pyydettiin mukaan puhdistamaan muualla asuvan naisen asuntoa huonoksi koetuista energioista. Naista oli kohdannut miesystävän menetys joitakin kuukausia aikaisemmin. Tällä kertaa näin energiaa välittäessäni muuntuneessa tietoisuuden tilassa jonkun ihmisen makaavan paareilla hevosen vetämänä. Hevonen veti paarit ilman ohjastajaa suuren talon eteen. Näin myös ikoneita.

Junassa matkalla kotiin sain seuraavan tekstiviestin: ” Näkemäsi hevosjuttu täsmäsi just A:n näkemään enneuneen.” Myöhemmin nainen jolle olimme välittäneet energiaa, soitti minulle ja kertoi että enneuni liittyi hänen edesmenneen miesystävänsä kuolemaan.. Tällöin vahvistui myös että nainen on ortodoksi. Hän kertoi että tullessaan lenkiltä kotiin energiavälityksen jälkeen hän oli tuntenut nenässään voimakkaan palaneen rikin hajun. Energiavälityksemme ajankohdasta hänellä ei ollut etukäteen mitään tietoa.

Tein hänelle kotoani käsin lukemuksen ja kanavoin. Hän koki myös vahvasti välittämäni parantavan energian. Hoidon aikana hän tunsi mehiläisvahan tuoksun (Tuohukset valmistetaan mehiläisvahasta.) Näkemäni kuvat ja henkilökohtainen kanavointi auttoivat häntä eteenpäin.

Totesimme kuinka mielenkiintoisella tavalla kaikki liittyy kaikkeen, on yhtä ja kuinka kaikella on tarkoituksensa.