keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Uuteen tietoisuuteen

Tein kanavoimalla meditaatiovideon. Se kestää n. 15 minuuttia. Kirjoitin kanavoinnin/meditaation ja voit lukea sen jos siltä tuntuu.

Meditaatio/kanavointi:Olet jo aloittanut matkan uuteen tietoisuuteen. Ennakkoluulosi ovat hälvenemässä.

Pääset helposti energiaan, jossa olet rennossa ja miellyttävässä tilassa. Olet valmis ottamaan vastaan uutta tietoa toisella tietoisuuden tasolla. Sinulla ei ole kiire mihinkään, nautit vain olostasi. Otat puheestani käyttöösi sen tiedon, josta saattaa olla jotakin hyötyä tässä hetkessä ja lopun käytät myöhemmin, jos sinulla on siihen tarvetta.

Erillisyys irrottaa meidät kokonaisuudesta. Erillisyyden tunne syntyy kun käsityksemme on kiinnittynyt johonkin yksittäiseen asiaan. Jos olet samastunut tunteisiisi ja ajatuksiisi, et voi olla vapaa. Silloin puolustat jotakin tai hyökkäät jotakin vastaan. Silloin sinulla on pyrkimyksiä, tavoitteita ja toiveita jotka koet henkilökohtaisiksi.

Henkilökohtaisuus siinä mielessä kuin se on sinulle opetettu, on egon toimintaa. Erillisyys ja ego liittyvät toisiinsa. Kun ego häviää, häviää myös erillisyys. Saatat ihmetellä miksi puhun erillisyydestä: erillisyyshän on myös käsite. Huomaat siis, että erillisyyden käsitteestä luopuminen liittyy prosessiin. Sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi mihinkään. Sinun ei tarvitse suuntautua tulevaisuuteen eikä sinun tarvitse katua mitään mitä aikaisemmin olet tehnyt. Sinulla on käytössäsi vain tämä hetki. Tässä hetkessä tapahtuu kaikki.

Nykyhetkessä on kaikki. Kaikki menneisyyden tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen mitä tapahtuu juuri tällä hetkellä. Kaikki mikä tapahtuu myöhemmin, on mahdollista vain siksi, että on olemassa tämä hetki, joka sisältää kaiken.

Sinulla on oikeus olla onnellinen. Sinulla on oikeus nauttia elämästäsi. Onnellisuus ja elämästä nauttiminen mahdollistuvat, kun elät tässä hetkessä ilman mielesi luomia ristiriitoja. Mielesi luomat käsitteet eivät enää ohjaa toimintaasi pois tästä hetkestä, vaan tietoisuutesi laajenee kun irrottaudut määritelmistä. Tietoisuutesi laajentuessa sinne mahtuu enemmän informaatiota.

Sellaiset käsitteet kuin mahdollinen ja ei-mahdollinen, tosi ja epätosi, ovat kaikki mielesi omaksumia. Kun ajatteleva, arvioiva mielesi ei enää arvota kokemuksiasi, näet todellisuuden juuri sellaisena kuin se on mahdollista kokea juuri tällä hetkellä.

Sinun ei tarvitse sulkea ainoatakaan mahdollisuutta pois tietoisuudestasi. Sinulla on oikeus ja mahdollisuus käyttää kaikkea sitä mikä on mahdollista toteutua tässä hetkessä.

Näet kaikki mahdollisuudet, menneen ja tulevan, kun olet rentoutuneessa, onnellisessa tietoisuuden tilassa. Pääset yhteyteen luovuuden lähteen kanssa. Olet yhtä kaiken kanssa. Voit rauhoittua täydellisesti. Voit rentoutua täydellisesti. Voit kokea luovuuden, rakkauden, täydellisyyden tässä hetkessä. Ei ole mitään muuta kuin kokemuksesi, joka on puhdasta rakkautta - puhdasta luovuutta tässä ja nyt.

Vähitellen tämä olotila muuttuu sinulla pysyväksi olotilaksi. Aina kun tämä olotila vähänkin häiriintyy, havaitset sen välittömästi ja olet tietoinen siitä, että egosi on aiheuttanut tuon häiriintyneen tilan. Pohjimmaltaan kaikki elävät oliot ovat tässä onnen ja autuuden tilassa.