perjantai 10. huhtikuuta 2009

Peleistä ja tasapainosta


Ajattelua voi verrata yksinpeliin jossa ajatukset ja merkitykset poukkoilevat päämme sisällä. Saattaa myös olla että meillä on yksi johtoajatus, josta pidämme kiinni, jossa roikumme kuin apinat narussa. Emme halua irrottaa otettamme, sillä pelkäämme putoavamme. Vaikka putoamisen pelko onkin mielemme luomaa, se on meille silti täysin todellista.

On mielenkiintoista havaita kuinka asiat liittyvät toisiinsa ja kuinka ajatus johtaa seuraavaan. Etsimme koko ajan tasapainoa asioitten välillä. Joskus poraudumme johonkin ja kun olemme mielestämme tarpeeksi syvällä, nykäisemme toivoen että meille jäisi käteen jotakin konkreettista. Valitettavan usein kuitenkin huomaamme että emme ole tavoittaneet suurtakaan palaa todellisuudesta. Saatamme myös jauhaa asioita mielessämme. Jauhamalla saame kuitenkin useimmiten tulokseksi vain tasaisen harmaata massaa jolla ei ole mitään todellista käyttöä elämässämme.

Jouduttuamme tällaiseen tilanteeseen saattaa olla aika puhdistautua, luopua kaikesta turhasta ja käyttökelvottomasta, sanoista ja käsitteistä. Silloin huomaamme, että olemme saaneet käyttöömme valtavan määrän henkistä energiaa joka toimii muutosvoimana luonnollisesti ja ilman ponnistelua. Näin muutumme välittäjiksi, saavutamme ykseyden ja erillisyytemme katoaa.

Joskus kannattaa miettiä, keskitämmekö huomiomme johonkin rajoitettuun alueeseen kokonaisuudesta, sillä on mahdollista että ratkaisu ongelmaamme löytyy tutkimamme alueen ulkopuolelta. Mitä vähemmän meillä on valmiita käsityksiä tai määritelmiä, sitä laajempi on näkökenttämme ja sitä suurempi on todennäköisyys päästä onnelliseen lopputulokseen.

Jokaisella tarinalla on alkunsa ja loppunsa. Jokainen tarina liittyy suurempaan kertomukseen. Meillä on mahdollisuus valita eri vaihtoehtojen välillä, mahdollisuus ohjata omaa elämäämme kulloisenkin tilanteen mukaisesti. Jos jäämme satamaan odottamaan sopivampia olosuhteita matkan aloittamiselle, sekin on valinta valintojen joukossa ja sillä on omat seurauksensa. Teemme joka hetki ratkaisuja ja meidän on syytä tiedostaa oma henkilökohtainen vastuumme.

Kun tasapaino katoaa, emme pääse eteenpäin vaan juutumme paikoillemme. Liikkeelle lähtö on mahdollista kun löydämme tasapainon emmekä aseta itsellemme keinotekoisia esteitä. Näin annamme elämän virrata luonnollisesti uomassaan.

4 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Jokaisen syvyyden alta avautuu uusi syvyys..pääsiäsirauhaa sinulle!

maailmankaikkeuden pikku apulainen kirjoitti...

Kiitos Hanne! Samaa toivon myös sinulle. Kaikkihan me olemme vielä aivan alussa. Kuinka mielenkiintoista elämä onkaan!

Unknown kirjoitti...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

文章 kirjoitti...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優