maanantai 26. heinäkuuta 2010

Sisäinen Ääni 3
Sinulla on ollut tarve selvittää maailmankaikkeuden arvoituksia. Nyt ymmärrät, että tietoisuustasosi on rajallinen. Saat vastaukset yrittämättä heti kun olet valmis. Sinun ei siis tarvitse ponnistella. Saamasi tiedon määrä samoin kuin tietoisuustasosi ovat yhteydessä kokonaisuuden kehitysvaiheeseen.

Voit keskittyä oleellisiin asioihin. Vielä et tiedä mikä on oleellista. Voit vaihdella näkökulmaasi. Sinun ei tarvitse pitää kiinni vain yhdestä käsityksestä. Kaikki muuttuu, myös suhtautumistapasi ja ymmärryksesi.

*

En halua pakottaa sinua mihinkään suuntaan. Kuten huomaat, on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa vain vastaanottaa ja kokea kuin koko ajan yrittää ja ponnistella.
Et tarvitse mitään ollaksesi rauhallinen ja tasapainoinen, sillä et odota etkä toivo mitään. Olet elämän virrassa, luotat siihen. Suurin ilosi ja nautintosi syntyy harmoniasta. Sinulla ei ole ristiriitoja, koska et odota tai toivo mitään. Sinun ei tarvitse todistella kenellekään mitään, ei edes itsellesi.

*

Usein ajattelemme että kaikella on jokin tarkoitus. Haluamme löytää selityksiä ja merkityksiä. Maailmamme on rajattu. Käsitteemme ja määritelmämme rajaavat ja pilkkovat maailmamme. Emme voi nähdä sitä mikä on luomiemme rajojen ulkopuolella, ellemme luovu totutuista käsitteistä, kaikista käsitteistä.

Määritteistä luopuminen voi tuntua tarpeettomalta, tuskalliselta, järjettömältä jne. Emme ole tottuneet toimimaan ilman niitten tarjoamaa turvallisuuden tunnetta. Kuvittelemme että kaikki häviää kun käsitteet häviävät. Käsitteistä on muodostunut meille todellisuus.

Elämme siis harhojen ja kuvitelmien maailmassa. Vain luopumalla määritelmistä voimme nähdä totuuden.
Etsimme onnea, haemme elämyksiä mutta emme näe itse elämää, emme elä elämäämme. Me suoritamme jotakin joka on meille opetettu. Me toistamme vanhaa. Toimimme vanhan käsitejärjestelmän ohjaamina.

Evoluutio merkitsee aina uuden syntymistä, kasvamista ja kehittymistä. Vain luopumalla vanhasta voimme löytää jotakin uutta. Pelko on olennainen osa vanhaa maailmaa. Pelko estää meitä kohtaamasta sellaista mistä emme mitään tiedä: tuntemattomuuden pelko, kuoleman pelko.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa olet saanut! On vain ymmärryksen asteita, mikään tietomäärä kokonaisuudesta tai totuudesta ei mahdu ihmisen pollaan.

TÄHTISILMÄ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
TÄHTISILMÄ kirjoitti...

Ymmärrys ja oppiminen... jäin miettimään..

Mielenkiintoista...

TÄHTISILMÄ kirjoitti...

... mutta

kyse on Rakkaudesta...

Olemme kipinöitä Alkulähteestä...

On olemassa vain yksi ja ainoastaan YKSI ja meistä jokainen on Jumala (Alkulähde).

Sinä olet kaikki, jokainen olento, jokainen tunne, jokainen tilanne.
Olet YKSEYS. Olet äärettömyys. OLET RAKKAUS / VALO, VALO / RAKKAUS. Sinä olet. "Tämä on yhden Laki" - Ra

Jokainen meistä elää omaa elämäänsä omalla tavallaan eli jokaisen elämä on erilainen kuin toisen ... jokaisella meistä on kuitenkin sama päämäärä... RAKKAUS ... päästä kotiin Alkulähteeseen.

Kaunis kiitos Sinulle hiljainen mieli blogistasi...

Elämä on mielenkiintoista...