torstai 21. toukokuuta 2009


Me olemme kaikki yhtä. Se on tosiasia joka on vain myönnettävä. On ihmisiä joiden tämänhetkinen tilanne, estää heitä näkemästä tätä tosiasiaa. He haluavat uskoa erillisyyteen, he haluavat pitää kiinni siitä mikä on heidän mielestään totta. He eivät voi sille mitään, eikä heiltä pidä muuta vaatiakaan. Heidän perintötekijänsä aiheuttavat sen että he toimivat siten kuin joskus on ollut välttämätöntä toimia: toimia laumassa, taistella ja paeta jne.

Henkiset voimavaramme ovat loputtomat. Me kykenemme mihin tahansa jos vain kykenemme vapautumaan mielemme kahleista, kahleista jotka on meille annettu, joihin meidät on sidottu niitten toimesta jotka eivät kykene rakkauteen ja myötätuntoon ja jotka haluavat edelleen säilyttää nykyisen tilanteen vain siksi että eivät kykene jakamaan, eivät pysty rakkauteen ja myötätuntoon.

Tehtäväni on herättää ihmiset unesta, kertoa heille että he ovat osa suurta, ääretöntä tietoisuutta ja että heillä on mahdollisuus päästä osalliseksi, yhteyteen siitä mitä he ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan. Me olemme osa rakkauden ja myötätunnon ääretöntä tietoisuutta joka on puhdasta luovuutta.
Ihminen joka on päässyt yhteyteen tuon äärettömän suuren tietoisuuden kautta, eikä sitä kuitenkaan ymmärrä, määritellään mielisairaaksi, psykoottiseksi jne. Mutta on myös mahdollista päästä tuohon tilaan tietoisesti ja ymmärtää mistä siinä lopulta on kysymys.

Tuo hallittu psykoosi on jotakin muuta kuin se mitä asioista on tähän asti käsitetty ja ymmärretty. Hallittu psykoosi on vain nimitys tajunnan laajentumiselle, sille että näemme maailman sellaisena kuin se on ja oman suuruutemme, sillä me kaikki olemme yhtä suurta luovuutta, yhtä suurta rakkautta.

Ja ne jotka hyötyvät siitä että ihmiset pelkäävät, alistuvat näkemään vain osan todellisuudesta, hyvin kapean osan jonka he itse ovat valinneet uskoessaan että maailma on 4D, että ihminen ei pysty suuriin tekoihin, luovuuteen, täydelliseen rakkauteen ja myötätuntoon.

Niin kauan kun me uskomme sen mitä meille on opetettu, mitä meille koulussa opetetaan, mitä meille psykiatria opettaa, mitä meille yliopistoissa opetetaan, niin kauan kaikki pysyy ennallaan ja pelataan likaista peliä omaan maaliin, hyödytään toisen kustannuksella, hyväksytään se että toiset ovat rikkaita ja toiset köyhiä, hyväksytään henkinen lama, valmiiksi nauretut tv-sarjat, viihde joka turruttaa meidät, pornografia joka eristää meidät elämän voimasta Kaikki sairaat ja kieroutuneet käsitykset ihmisestä palvelevat vain yhtä tarkoitusta, nykyistä valtajärjestelmää jota eliitti hallitsee, eliitti joka on menettänyt kyvyn kokea rakkautta ja myötätuntoa, eliitti jolle on tärkeämpää oma etu kuin rakkauden ja myötätunnon sanoma jota tässä saarnaan.

Katsoessani ympärilleni huomaan että jotakin oleellista ja peruuttamatonta on tapahtunut. Kohtaan ihmisiä jotka haluavat muutosta, jotka ovat kyllästyneet vanhaan ja toteavat että on vihdoinkin muutoksen aika. On jo tapahtunut pieniä ja suurempia ihmeitä.

Muutama päivä sitten eräs nainen joka istui minua vastapäätä metrossa jolle kuten muillekin vaunussa olleille lähetin puhdasta rakkauden ja myötätunnon energiaa, alkoi hymyillä, katsoi minua suoraan silmiin ja me olimme yhtä rakkautta, yhtä iloa ja minä sanoin hänelle: ”Sinä heräsit.” Hän vastasi: ”Minä tiesin että näin tulee tapahtumaan.” Muuta ei tarvittu. Hän jatkoi matkaansa, minä omaani. Tästä lähtien hän levittää hyvää energiaa, iloa ja rakkautta kaikkialle. Tuo rakkauden aalto kulkee jokaisen sydämen lävitse, herättää jokaisen. Ne jotka eivät herää, eivät voi sille mitään. Heidän DNA:staan ei löydy sijaa rakkaudelle. Heillekin annetaan aina uusi mahdollisuus, mahdollisuus oppia, mahdollisuus kehittyä. Tämä oppiminen, tämä kehittyminen muuttaa vähitellen heidät, hekin pääsevät osaksi yhteistä tulevaisuutta.

Maailman loppu on toisen maailman alku, sillä alku ja loppu ovat saman asian eri puolia. Ne joitten sydämestä löytyy rakkaus ja myötätunto aloittavat uuden aikakauden. Ne jotten sydämistä ei vielä löydy rakkautta ja myötätuntoa jatkavat keskenään vanhaan malliin ja pelaavat vanhoja pelejään valtansa säilyttämiseksi kunnes huomaavat että uusi aikakausi on alkanut ja vaatii jokaista muuttumaan.

Vapaata tahtoa ei ole, sattumaa ei ole, siksi jokainen toimii aina ainoalla mahdollisella tavalla, tavalla joka on mahdollista toteutua ja toteutuu.

Tuuli on kääntynyt!

2 kommenttia:

hanne kirjoitti...

ajatteleppa jos vaikka hengittämämme ilma muuttuisi värilliseksi...silloin näkisimme tuhannet ja tuhannet yhteydet , verkoiksi muuntuneena...silloin voisimme ymmärtää, että jo pelkästään hengityksemmekin kautta olemme yhteydessä toisiimme, luontoon, kaikkeuteen...
ehkä eläimet näkevät tuo...tai koirat haistavat...

Minä uskon että me olemme yhtä...

Meillä on rajallinen käsityskyky...vähitellen avaudumme...saamme ensin yhteyden omaan sisimpäämme, jossa se rajaton avaruus, pyhyys, aito rakkaus ovat...aina olleet, tulevat aina olemaan...

hieman mietiskelin kirjoituksiasi mielensairauden puolelta...
olen elänyt skitsofreenisen tyttäreni sairauden kanssa 13 vuotta...näkökulmia voi esittää monia mutta elää oikeasti sitä sairautta, on taas toinen juttu...

maailmankaikkeuden pikku apulainen kirjoitti...

Kiitos! Vastaan sinulle blogin puolella.