maanantai 8. kesäkuuta 2009


Olen tullut uuteen vaiheeseen. On aika katsoa enemmän sisäänpäin. On aika kuunnella kehoaan. Siellä on vielä käsittelemättömiä asioita. On katsottava, kohdattava kaikki epämiellyttävätkin tunteensa jotta niistä pystyy luopumaan. Käyn tämän prosessin loppuun saakka, tuli mitä tuli. Tällä hetkellä minulla ei ole muuta sanottavaa.

4 kommenttia:

secrets kirjoitti...

Hyvin sanottu.
Oman päänsä sisällön kartoittaminen olisi tässä itse kullekin ajankohtainen tehtävä suoritettavaksi. Vaan haluankohan saada selville kaikkea..

Tähtisilmä kirjoitti...

Oletko käyttänyt violettiliekkidekreitä. Violettiliekki muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi.Kun Violettiliekki muuntaa kielteiset ajatukset ja tunteet, se muodostaa kasvualustan parantumiselle.
Terveisin Enkelin silmin / Tähtisilmä

Anonyymi kirjoitti...

Mielestänisi olisi kiinnostavaa ja hienoa, jos voisit jakaa myös prosessisi epämiellyttävät tunteet ja tapahtumat. Ne ovat myös osa kokonaisuutta ja sitä tietä, jota kuljemme. Se antaa varmasti jotain muillekin erityisesti niille, joilla myös on epämiellyttävempiä asioita kohdattavanaan. Kukaan ei ole varmasti koskaan yksin ja ainoa, joka tuntee niin kuin tuntee. On hienoa ja vapauttavaa, jos asioita voi jakaa.

maailmankaikkeuden pikku apulainen kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Vaikka jotkin tunteet saattavatkin tuntua epämiellyttäviltä, ne toimivat silti opettajinani. Jakaminen on todella tärkeää. Kerron lisää tilanteestani ja tuntemuksistani seuraavassa blogissani.